„Blanenská univerzita (nejen) pro seniory“ má před sebou šestý ročník

KnihovnaPilotní projekt Městské knihovny Blansko „Blanenská univerzita (nejen) pro seniory“ ukončil svůj pátý ročník (slavnostní předání Osvědčení o absolvování proběhlo 17. června 2015) a plynule vstupuje do šestého ročníku, který bude odstartován v září 2015 a potrvá do června 2016.

Náplní bude monotematický cyklus přednášek pojmenovaný VŮNĚ FRANCIE se zajímavými cestovatelskými tématy, které může doplnit případná beseda.

Lektorování se podruhé ujme pedagožka a cestovatelka Mgr. Dana Hrazdírová.

Maximální počet účastníků je stanoven na 60, preferován bude seniorský věk případných zájemců.

Projekt se dočká slavnostního zahájení ve středu  30. září 2015 za účasti starosty města Blanska Mgr. Ivo Poláka, který nad akcí opětovně převzal osobní záštitu.

Přednášky se uskuteční jedenkrát měsíčně (proběhne celkem 10 přednášek); vždy ve středu od 17,30 do 18,30 hodin v jednohodinovém bloku. Frekventanti, kteří absolvují nejméně 7 přednášek, obdrží Osvědčení o absolvování.

Administrativní poplatek činí 200,- Kč (za celý projekt), musí být uhrazen společně s odevzdáním závazné přihlášky a je nevratný.

Místem, kde je možno získat i odevzdat přihlášku a také uhradit poplatek, je studovna a čítárna knihovny (vždy v provozní době knihovny). Za závazně přihlášeného bude považován pouze ten, kdo současně s vyplněnou přihláškou uhradí administrativní poplatek.

Lze využít i sekci PROJEKTY na webových stránkách knihovny, kde potencionální zájemce nalezne anotaci a přihlášku do projektu.

Projekt garantuje Mgr. Pavel Přikryl (reditel@mk.blansko.cz, 516410100), který poskytne veškeré informace.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments