Vyhlašujeme 8. ročník „Blanenské univerzity (nejen) pro seniory“

Kapacita univerzity je již zcela naplněná, děkujeme! Máte-li zájem, lze odevzdat vyplněnou přihlášku jako náhradník.

Letos jsme si dali trochu na čas, ale myslíme si, že se to vyplatilo. Ve spolupráci s Muzeem Blanenska se v rámci 8. ročníku „Blanenské univerzity (nejen) pro seniory“ ponoříme do hlubin Moravského krasu.

Pojďte s námi poznat dosud nevyřčená tajemství Moravského krasu. Nevíte, co znamenají pojmy speleologie, montanista, hercynské vrásnění, kavernikolní fauna, karsologie a další? Chcete se dozvědět zajímavosti o objevech a výzkumech v Moravském krasu, rádi byste zjistili něco o jeho osídlení, nebo vás zajímá, kde a proč se nachází originál Wankelova býčka z Býčí skály a jak to s jeho objevem vlastně ve skutečnosti bylo?

Do tohoto všeho a mnohého dalšího vás zasvětí Mgr. Vlastislav Káňa a jeho hosté.

Záštitu nad projektem opět převzal starosta města Blanska Mgr. Ivo Polák, který také v pátek 22. září 2017 v 17:30 letošní cyklus slavnostně zahájí.

Sejdeme se celkem na 10 přednáškách, které proběhnou vždy v pátek od 17:30 do 19:00. Komu se podaří absolvovat nejméně 7 přednášek, obdrží na konci projektu Osvědčení o absolvování.

Neváhejte tedy a přineste nám vyplněnou závaznou přihlášku. Stáhnout si ji můžete zde na internetových stránkách knihovny anebo vám ji rádi společně s anotačním listem dáme ve studovně a čítárně knihovny. Maximální počet účastníků je letos omezen na 50.

Spolu s přihláškou je nutné uhradit jednorázový, nevratný poplatek za účast ve výši 300,- Kč.

Pro jakékoliv další informace a upřesnění navštivte knihovnu anebo volejte na 516 410 100, 516 410 101.

Přijďte, bude to stát za to.

Těšíme se.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jitka Weinhöferová
Jitka Weinhöferová
6 let před

Dobrý den, měla bych zájem o přednášky „Univerzity 3 V“ . Kdy si mohu vyzvednout přihlášku? Děkuji předem za odpověď. Zdravím Jitka Weinhöferová

Iveta Pernicová
6 let před

Dobrý den,

přihláška je k vyzvednutí ve 3. patře knihovny kdykoliv v provozní době – pondělí a pátek od 10 do 18, úterý a čtvrtek 10 – 15 hodin.

Iveta Pernicová