Vyhlášení 9. ročníku Blanenské univerzity (nejen) pro seniory

Městská knihovna Blansko vyhlašuje 9. ročník Blanenské univerzity (nejen) pro seniory. Tento ročník je připraven ve spolupráci s panem Pavlem Svobodou a bude věnován městu Blansku, jeho historii, významným osobnostem, kultuře a dalším zajímavým tématům. Pavel Svoboda je autorem několika knih o Blansku a na poli kultury a regionální vlastivědy zde působí už mnoho let. Záštitu nad projektem opět převzal starosta města Blanska Mgr. Ivo Polák.

První přednáška proběhne 21. září 2018 v 17.30 v kulturní místnosti knihovny. Celkem jich  je od září do června příštího roku naplánováno deset, vždy v pátek od 17.30 do 19.00.

Přihlášky jsou k dispozici zde ke stažení, v naší letní čítárně v parku po hotelu Dukla (Poduklí) a od začátku září v knihovně. Spolu s jednorázovým, nevratným poplatkem 300,- Kč je můžete odevzdávat od středy 5. září NOVĚ na ekonomickém oddělení ve 4. patře knihovny u paní Skoupé (v provozní době knihovny). Počet účastníků je omezen na 50 osob.

Pro další informace si přečtěte anotaci projektu nebo kontaktujte garanta projektu, ředitele knihovny Mgr. Lukáše Dlapu (reditel@mk.blansko.cz, tel. 516 410 100).

Těšíme se na vás.

Přihláška

Anotace

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments