Sdílená starost, poloviční starost

Blanenská poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy letos oslaví 20 let od svého znovuotevření v roce 1998. Zařízení navazuje na tradici okresní poradny, která v Blansku působila několik desetiletí, a která byla v roce 1992 zrušena. Město Blansko, vědomo si potřebnosti takového typu sociální služby, znovu zřídilo pracoviště s obdobnou náplní činnosti. Poradna poskytuje pomoc lidem, kteří se ocitli v obtížné životní situaci, ať už se týká osobní či vztahové sféry. Svým posláním se podílí na zlepšování kvality rodinného života, ale i života občanského v širším smyslu slova. Blanenská poradna je jediným zařízením svého druhu v regionu Blanenska a Boskovicka.

Pracovníci poradny představí zájemcům z řad veřejnosti své pracoviště, seznámí je s jeho posláním a s náplní své práce. Účastníci budou mít možnost pracovníky osobně poznat, klást případné otázky týkající se fungování sociální služby a ujasnit si možnosti a limity tohoto druhu odborné pomoci. Odnesou si tipy na zajímavou literaturu a také malý dárek.

Podrobné informace o službách Poradny naleznete na internetové adrese www.blansko.cz/poradna či Vám je rádi poskytneme na telefonních číslech 516 413 524 nebo 775 870 667

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments