Vánoční tipy od blanenských knihovníků

Znáte to: Vánoce za dveřmi, Ježíšek nestíhá a na vás je obstarání vánočních dárků pro celou rodinu. A letos zase. Dochází vám fantazie? Vyčerpali jste všechny možné nápady a dávat peníze do obálky se úplně nehodí? Pak jsou tyto řádky přesně pro vás.

Darování předplatného časopisu se jeví jako dobrý tip (nejen) na poslední chvíli. A že nevíte který? Třeba vám pomůže malý výběr, od nás pro vás. A stejně jako v minulém roce bychom rádi upozornili také na některé zajímavé knihy, které letos vyšly a mohly by být pěkným dárkem pro vaše blízké. Vybírali jsme z titulů, které možná neměly tak výraznou mediální reklamu, ale podle našeho názoru by byla škoda, kdyby zapadly v množství  knih dnes vydávaném.

Nevybrali jste si časopis nebo si jen nejste úplně jistí? Přijďte do knihovny, prolistujte si pár čísel a rozhodování vám půjde snáz. Navíc můžete předplatné objednat přímo z knihovny, kde máte k dispozici veřejné počítače s připojením k internetu. A jako bonus zde jsou milé a příjemné knihovnice, které vám v případě nutnosti s objednávkou pomohou. Není to výzva?

Předplatné do knihovny

Nechcete kupovat jako dárek knihu, ani dávat předplatné časopisu, protože se bojíte, že se netrefíte do vkusu obdarovaného? I zde pro vás máme řešení: darujte předplatné do knihovny! Zaplaťte komukoliv z vašich známých roční registraci s průkazem a dejte mu možnost přečíst vše, co by jej zajímalo. Pro více informací se obraťte přímo na knihovníky, kteří vás rádi nasměrují.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments