Blanenská univerzita pro seniory pokračuje!

Zápis do dalšího ročníku bude zahájen v pondělí 13. července a bude probíhat během celých prázdnin až do podzimu, a to v otevírací době knihovny. Kapacita ročníku není v podstatě omezena (kino pojme více než 300 návštěvníků). Účastníci tohoto školního roku, kteří by se již nechtěli přihlásit do dalšího ročníku, budou mít možnost navštívit jarní zrušené přednášky v podzimních náhradních termínech – stačí se prokázat průkazkou pro školní rok 2019/2020. Těm z letošních účastníků, kteří by se rádi zapsali i do navazujícího ročníku, bude vzhledem k přesunutí zrušených přednášek do podzimu adekvátně sníženo zápisné, a to na 200 Kč. Při zápise bude nutné se prokázat průkazkou pro školní rok 2019/2020. Pro zcela nové zájemce bude zápisné na příští školní rok ve standardní výši 300 Kč.

anotace přednášek ke stažení
přihláška ke stažení

Mgr. Vlastislav Káňa: Netopýři v Moravském krasu

Vzhledem ke zrušení povinnosti dodržovat v kinech nařízené rozestupy jsme pro všechny účastníky letošního ročníku Blanenské univerzity připravili ve spolupráci s Muzeem Blanenska bonusovou přednášku, která letošní ročník ukončí. Přednáška se uskuteční v pátek 26. 6. v 17 hodin opět v kině a bude zároveň pozvánkou na čerstvě zahájenou výstavu „Hlavou dolů“ právě v blanenském muzeu. O netopýrech žijících v Moravském krasu bude poutavě přednášet muzejní přírodovědec Vlastislav Káňa. Srdečně zveme i všechny zájemce ze strany veřejnosti – vstupné pro nezapsané zájemce činí 70 Kč.

Zároveň již intenzivně chystáme další ročník Blanenské univerzity. Udělali jsme průzkum mezi stávajícími účastníky, co by je zajímalo, a tak se můžete i nadále těšit na pestrá témata z různých oblastí života, vědních oborů a aktuálního dění u nás i ve světě. Celý přednáškový cyklus bude od září již tradičně probíhat v příjemném sále blanenského kina, a to zpravidla každý druhý pátek v měsíci. Přednášky zrušené vlivem epidemiologické situace budou zařazeny v náhradních termínech během podzimu 2020.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments