Dubnová recitační přehlídka

Ve středu 16. dubna 2014 se v oddělení pro děti a mládež Městské knihovny Blansko sešlo 24 mladých recitátorů, aby se svými výkony pochlubilo na tradiční přehlídce pro žáky 4. – 9. ročníků blanenských základních škol.

Díky dobré spolupráci se základními školami, které pravidelně pořádají třídní a školní kola, se tak mohla přehlídka uskutečnit již pojedenácté.

V dnešní době, kdy mají děti mnoho možností jak trávit volný čas, je pro nás dobrým znamením, že i literatura, a v tomto případě konkrétně poezie, je v centru jejich zájmu. Vyslechli jsme texty známých českých i světových autorů. A stalo se dobrou tradicí, že si recitátoři připraví i vlastní text. Letos jsme tak mohli vyslechnout 3 autorské příspěvky.

A co vy? Kdy naposled jste si přečetli nebo poslechli nějakou báseň?

Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně Mladí recitátoři v knihovně

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Dětské oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments