Květnový prodej vyřazených knihovních jednotek

Se zvyšující se venkovní teplotou se nám opět naskytla šance být našim čtenářům co nejblíž, a tak se opět chystáme vyrazit s knihami do ulic. Pro naše příznivce jsme připravili tři prodejní středy, kdy budeme nabízet knihy, časopisy a LP desky (odborně knihovní jednotky) vyřazené z našeho fondu.

Často se setkáváme s dotazem, zda máme seznam s konkrétní nabídkou. Bohužel seznamy není možné vytvářet, protože tuto akci chystáme průběžně celý rok podle toho, jak se knihovní jednotky vyřazují a odepisují. Součástí nabídky jsou i knihy a časopisy, které jsme získali darem z pozůstalostí, a tak je nemáme vložené do systému, abychom je mohli „jen tak vytáhnout“ a seznam vytisknout.

Stejně bychom nemohli zaručit, že titul, který si doma v pohodlí vyberete, si už nekoupil někdo jiný.

Kromě klasických románů, „sladkých“ harlekýnek, napínavých detektivek a vtipné literatury pro děti je letošní nabídka navýšena zejména v oblasti naučné literatury, kdy jsme výrazně odlehčili regálům z nejrůznějších vědních oborů. Těšit se tak můžete na knihy z přírodních věd, psychologie, sociologie, politiky, divadelní, filmové a hudební vědy.

V případě příznivého počasí se tedy můžete přijít podívat ve středu 13. 5., 20. 5. a 27. 5. 2015 vždy od 9 do 14 hodin na Rožmitálovu ulici v Blansku před vchod do knihovny.

Cena činí 5 Kč za jeden kus.

Ti, kterým časová nabídka nevyhovuje, nemusí být zklamaní, protože to, co se neprodá, budeme během celého roku postupně nabízet v oddělení pro dospělé čtenáře. Tam se v červnu natrvalo přestěhuje prodej vyřazených knih, časopisů a desek ze svého dosavadního umístění v hudebním oddělení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kalendář. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments