Víkend s Andersenem: šifrovací hra na motivy Harryho Pottera

NOC S ANDERSENEM PROBĚHNE V NOVÉM TERMÍNU 9. ŘÍJNA 2020. PŘIHLÁŠKY JSOU STÁLE PLATNÉ.

ŠIFROVACÍ HRA SE BUDE KONAT O VÍKENDU 10.–11. ŘÍJNA 2020.

V letošním roce pořádají knihovny po celé České republice již 20. ročník pohádkového přespávání v knihovnách. Rozhodli jsme se toto krásné kulaté výročí oslavit tím, že část našeho programu připraveného pro tuto akci zpřístupníme všem zájemcům. Díky tomu se můžou všechny děti těšit, chystat a žhavit své psací brky i mozkové závity na šifrovací hru s Harrym Potterem. A proč právě na toto téma? Letos uplyne 20 let od prvního vydání knihy Harry Potter a Kámen mudrců u nás.

Hra se bude konat o víkendu 10. a 11. října v Blansku. Projít její trasu můžete kdykoli během těchto dvou dní. Koncipována je pro děti od 8 do 12 let, ale zahrát si ji mohou všichni. Podrobné informace, pokyny a pracovní list budou k dispozici na www.knihovnablansko.cz nebo přímo na dětském oddělení knihovny.

Noc s Andersenem v knihovně

I tento rok budeme v rámci Noci s Andersenem spát v knihovně. V pátek 9. října od 18:00 hod. se s Hermionou vypravíme do světa čar a kouzel. Projdeme šifrovací hrou a poté budeme v knihovně hrát další hry a určitě i něco tematického vyrábět.

Akce je určena pro děti od třetí do šesté třídy základní školy, které se mohou přihlásit na dětském oddělení. Pozor, počet míst je omezen a volných zůstává jen pár.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments