Uzavření knihovny pokračuje, výpůjčky prodlouženy

Vážení čtenáři, milí návštěvníci knihovny,
uzavření knihovny i jejích poboček pro veřejnost stále trvá.

V těchto dnech jste patrně obdrželi informační e-mail s termínem vrácení výpůjček, tzv. předupomínku. V tomto systémem vygenerovaném termínu knihovna ještě určitě otevřena nebude, proto jsme vám výpůjčky znovu prodloužili. Nemusíte se bát, během uzavření knihovny vám žádné zpozdné neúčtujeme. Ani v případě, že vám během uzavření knihovny vypršela nebo vyprší platnost čtenářského průkazu (registrace), nevznikají žádné poplatky navíc. Přeregistraci provedeme, jakmile si znovu přijdete půjčovat.

Podle současného plánu postupného rozvolňování opatření budou knihovny otevřeny zřejmě až začátkem června, konkrétní datum neznáme, čekáme na vyjádření ministerstva kultury. Na základě těchto informací jsme termín vrácení dokumentů posunuli na 17. června.

Do konce letních prázdnin rušíme všechny plánované kulturní a vzdělávací akce. Momentálně hledáme nové termíny a akce přesouváme na podzim 2020. Nové termíny akcí se dozvíte z plakátů a na našem webu nebo facebooku.

V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se knihovny volejte a pište na tel. 516 410 101 nebo email informace@mk.blansko.cz. Zároveň také můžete sledovat naše sociální sítě a webové stránky, kde budeme průběžně zveřejňovat aktuální informace týkající se provozu knihovny a opatření, která jsme přijali.

Děkujeme, všem přejeme pevné zdraví, pozitivní mysl a těšíme se na vás!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments