Suzanne Vega v hanácké metropoli

Suzanne Vega

Koncertem roku pro město OLOMOUC bude vystoupení světoznámé zpěvačky a písničkářky SUZANNE VEGA (narozena v červnu 1959 v Kalifornii). Americká folkrocková hudební star vystoupí na Horním náměstí v Olomouci dne 12. července 2011. Všichni návštěvníci koncertu tak mají ojedinělou příležitost – díky štědrým sponzorům bude koncert zcela zdarma!

Jako předkapelu si Suzanne Vega vybrala skupinu November 2nd z Hranic. Se zpěvačkou této skupiny Sašou pojí Suzanne několikaleté přátelství. Suzanne také pomáhala Saše s dokončením jejího nového alba.

Suzanne Vega v Olomouci vystoupila již v roce 2006 jako hlavní hvězda festivalu Academia Film Olomouc. Město navštívila sama ze svého vlastního zájmu i v loňském roce a jejím přáním bylo vystoupit zde znovu.

Letos doprovodí slavnou zpěvačku kytarista Gerry Leopard, který spolupracuje také s Davidem Bowiem. Je známý svou unikátní technikou v kombinaci se samplovanými zvuky, díky kterým se Suzanne rozhodla na koncertu obejít bez doprovodné kytary a bicích!

Suzanne Vega vystupovala v naší zemi již několikrát, poprvé v roce 1993. Je stálicí světové hudební scény a vyprodává koncerty po celém světě. Nenechte si ujít skvělý koncert v hanácké metropoli.

V našem hudebním oddělení jsou k dispozici hudební nosiče této zpěvačky.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dotaz k vystoupení Susan Vega dne 12.6.2011 v Olomouci
dotaz k vystoupení Susan Vega dne 12.6.2011 v Olomouci
12 let před

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,zda nevíte cca v kolik koncert začne? Chtěla bych přijet z Ostravy a chtěla bych si to nějak správně načasovar.
Děkuji za odpověď.

Černochová T.

Suzanne Vega v Olomouci 12. 7.!!! 12. července 2011 !!!
Suzanne Vega v Olomouci 12. 7.!!! 12. července 2011 !!!
12 let před

Dobrý den,
podle dostupných informací je koncert naplánován na 12. července 2011 !!!
Oficiální začátek akce není zatím nikde znám, ale většinou předkapela začíná hrát kolem 18 hod. a hlavní hudební osobnost pak vystupuje zhruba mezi 19,30 – 20 hod.
Je dobré sledovat všechna dostupná infa na webu, popř. se obrátit na pořadatele p. Davida Němečka z agentury ADN, nebo přímo na p. Jana Holpucha – náměstka p. primátora, který má na starosti cestovní ruch, či přímo na p. primátora Martina Novotného.
Jistě rádi poskytnou přibližné informace o začátku plánované akce.
H. Juříková