Cyklus CESTY ZA POZNÁNÍM v hudebním oddělení knihovny

Svůj pravidelný okruh posluchačů si našel nový pořad hudebního oddělení Městské knihovny Blansko s názvem CESTY ZA POZNÁNÍM, který byl poprvé uveden v listopadu loňského roku a od té doby se opakuje v pravidelných měsíčních intervalech.

Jedná se o poslechový podvečer reprodukované hudby pro všechny věkové kategorie. Program a výběr přizpůsobujeme jednak významným výročím hudebních osobností, ale také zájmu posluchačů.

V příjemném, téměř rodinném prostředí hudebního oddělení, se společně setkalo při poslechu různých žánrů hudby v profilech osobností okolo 30 posluchačů. A malé bilancování – uskutečnilo se již 6 pořadů.

K úspěšným se zařadil např. pilotní profil, který patřil zpěvačce NORAH JONES, s  ohlasem se setkal také průřez tvorbou světové hvězdy BRUCE SPRINGSTEENA nebo pořad o zpěvačce MOYI BRENNAN. Nezapadl ani poslechový pořad k významnému životnímu jubileu naší a světové operní pěvkyně EVY URBANOVÉ.

A jak bude vypadat další dramaturgie nového cyklu?

Během prázdnin nastane krátká přestávka a opět se společně setkáme v měsíci září.

Sledujte proto nabídku na našich webových stránkách (www.knihovnablansko.cz), zejména hudební aktuality a novinky, které najdete v rubrice „ Aktuálně“ u hudebního oddělení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments