Prodej vyřazených knih z fondu knihovny

Ve dnech 18. a 25. května letošního roku se uskutečnil před budovou knihovny prodej vyřazených knih. I díky krásnému počasí se za tyto dva dny se prodalo celkem 1146 knih a časopisů, které jsme vyřadili z  fondu, nebo dostali darem od našich čtenářů. Během roku se na nás vždy obrací několik návštěvníků s tím, že mají doma knihy, které už nepotřebují, nemají je komu dát a do sběru je odevzdat nechtějí. My jsme samozřejmě rádi, že knihy neskončí v odpadu a pokud nám to naše prostorové možnosti dovolí, rádi takové dary přijmeme. Knihovna si z nich vybere tituly, které potřebuje a ostatní nabídne dalším zájemcům, právě formou prodeje.

Protože nemůžeme brát neomezené množství knih, uvítáme, pokud mají návštěvníci seznam knih, které nám chtějí nabídnout. Další alternativa je nafotit obaly, nebo hřbety knih a fotografie potom poslat na adresu: informace@mk.blansko.cz.

Nakonec upozornění pro ty, kteří neměli možnost nás navštívit před budovou – máme STÁLÝ PRODEJ v hudebním oddělení ve 4. patře. Otevřeno je každý všední den kromě středy od 10 do 18 hodin. Cena knihy a časopisů je 5 Kč za jeden kus.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
David Maňhal
David Maňhal
11 let před

Dobrý den mám k vám prozbu zjistil jsem že prodáváte knihy scháním tyto
Kachorra F.P.Pajaro
Právo na lásku D.Fialo
pokud prodáváte tyto knihy tak bych měl o ně velký zájem můžete mě informovat na email 30Carlos30@seznam.cz děkuji a přeji krásný den.

Pavel Přikryl
Pavel Přikryl
Reply to  David Maňhal
11 let před

Vážený pane Maňhale,
obraťe se prosím, nejlépe osobně, na pracovnice oddělení pro dospělé čtenáře.
S pozdravem
Mgr. Pavel Přikryl, ředitel MK Blansko