Novinky ze světa hudby

Světové:

INNA: I‘AM THE CLUB ROCKER

Půvabná rumunská zpěvačka a její dlouho očekávané, v pořadí druhé, album. Její megahity bodují mezi nejhranějšími v domácích rádiích a TV. Zpěvačka se svými singly dobila celý svět. Na novém albu jsou hity jako: Sun Is Up, Club Rocker nebo Un Momento.

CHRIS REA: SANTO SPIRITO BLUES

Po více než deseti letech vydává britský skladatel a zpěvák Chris Rea nové studiové album s názvem Santo Spirito Blues. Najdeme zde 13 nových skladeb, které nám znovu dokáží, že Chris Rea patří stále k nejlepším skladatelům světa.

THE DRUMS: PORTAMENTO

Čtveřice muzikantů z newyorského Brooklynu si již svou deskou z roku 2009 s názvem Summertime! získala velké množství fanoušků. Jedná se o lehký kytarový sound, který je ovlivněn kapelami jako The Smiths, Orange Juice nebo Joy Division a vnesl svěží závan do tohoto žánru. První album skupiny bylo charakterizováno slovy: „ Hurikán bolavých srdcí v kytarovém popu ještě existuje“. The Drums jsou jedni z nejdůležitějších nových mladých kapel roku 2010.

LAURI: NEW WORLD

Sólové album vydává frontman skupiny Rasmus, kterou není třeba více představovat. Finská skupina se u nás prosadila písněmi Livin‘ In A World Without You, In The Shadow, Sail Away anebo No Fear. Mají prodány milióny desek na celém světě. Nejvýraznější postavou kapely – přesněji hlasem a tváří – je zpěvák Lauri. Historie jeho sólové dráhy začala už v roce 2009. Natočil skladby, ovlivněné elektronikou, které v ničem nepřipomínaly dřívější nahrávky Rasmus. A rozhodl se vydat je sám. Ostatní v kapele nebyli proti, naopak ho podpořili. Inspirací mu byli Prodigy, Kraftwerk nebo Jean Michel Jarre. Desku předznamenává singl Heavy , doplněný o vtipné video.

České:

DAVID KRAUS: CUKRÁRNA

Hudební událost roku 2011! David Kraus vydává dlouho očekáváné album, na kterém je 14 původních českých písní. A rozdíl mezi prvním a druhým albem? Cukrárna je ještě žánrově pestřejší. Příprava zabrala Davidovi více než 3 roky. Album vychází v omezeném nákladu. Nenechte si ujít!

SUPPORT LESBIENS: HOMOBOT

Nové, energické, neotřelé, pulsující, šokující… Nový opening populární kultovní kapely zaujme na první poslech! Prvotní hit a protiválečný videoklip Bombs and Lies už boduje v radiovém éteru i na internetu. Vychází koncem září!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments