30 let skupiny Kamelot

Legendární brněnská skupina Kamelot v čele s Romanem Horkým letos oslaví 30 let od svého založení a k tomuto významnému výročí přichystala pro své příznivce novinkové album s názvem „Proti proudu“, které vychází u vydavatelské společnosti EMI 1. 3. 2012. Tento den také kapela vyráží na turné, kdy postupně objede celou Českou republiku, zavítá na Slovensko a v letních měsících zahraje na festivalu v Polsku.

Doporučujeme k návštěvě premiérové koncerty turné kapely, na němž bude nové album „Proti proudu“ pokřtěno a písně z alba uslyšíte hrát naživo.

Účast přislíbili hosté, kteří se na nahrávce podíleli. V programu nebudou chybět známé a zlidovělé šlágry jako Zachraňte koně, Honolulu, Země antilop a mnoho dalších. Můžete být i mezi prvními, kteří si toto zbrusu nové CD odnesou domů. Více o CD a ochutnávka písniček z alba „Proti proudu“ na webu: http://kamelot-brno.cz/ukazky-pisni.php.

Více informací a podrobný rozpis koncertního turné získáte na webových stránkách skupiny Kamelot: http://www.kamelot-brno.cz/koncerty.php.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments