„Parková poezie“ pro děti

POZOR! PRO NEPŘÍZEŇ POČASÍ ODKLÁDÁME O TÝDEN! NEPŘESTÁVEJTE SE TĚŠIT A 6. ČERVNA 2014 HONEM DO PARKU!!!

Před nedávnem jsme avizovali další naše „básnění v parku“ – tentokrát pro nejmenší. A přátelé, je to tady! Rodiče, prarodiče, starší sourozenci, tety i strýcové mohou ve dnech 30. května až 1. června 2014 přijít se svými „prťaty“ do parku před blanenskou radnici. Prostor s oblíbenými hříbaty, a nejen ten, bude opět ozdoben básněmi (viz Strom plný poezie, 21. března 2014), jak bylo již řečeno – dětskými.

Vybrali jsme tvorbu méně známých autorů (avšak nejen těch), ale zato můžete pomocí básniček učit děti jak se správně mýt, česat, oblékat, maminky je jistě ocení při trénování „na nočník“, či když se děti učí ustlat postýlku. V neposlední řadě budou také „abecední“ básničky pro starší děti a především: básničky s křestními jmény – najděte si to svoje a pochlubte se nám dojmy!

V parku budou rovněž rozmístěny složky s omalovánkami a teď velký pozor! Nechte své dítko, ať dle vlastní fantazie obrázek vymaluje, tento podepište, uveďte věk dítěte a přineste nám jej do knihovny (obrázek!). Ty nejhezčí rádi odměníme a se svolením vystavíme!

Tak nezapomeňte, už 30. května, jako předzvěst Mezinárodního dne dětí, čteme opět v parku!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kalendář. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
9 let před

Dobrý den, v kolik akce začíná? Kdy budou básničky v parku pro děti připraveny?
Děkuji
S pozdravem
Hana

Iveta Pernicová
Iveta Pernicová
9 let před

Dobrý den, v případě příznivého počasí bude park vyzdoben v pátek 6. června, mezi 8 a 9 hodinou ranní. Hned poté se můžete s dětmi vrhnout mezi naše výtvory 🙂 Sledujte naše stránky, kdyby se zase počasí rozhodlo akci sabotovat, budeme o tom informovat.