Písmena a noty rozezněly Lipůvku

Během středečního odpoledne jsme se sešli s lipůvskými seniory, abychom si právě písmeny a notami „udělali hezky“. Téměř dvě hodiny trvající průřez hudební scénou jak současnou, tak i klasickou, si všichni s úsměvem a lehkým pobrukováním známých melodií báječně užili.

Zajímavosti ze života Petry Černocké, Toma Jonese, Bedřicha Smetany, Edith Piaf nebo například Jaromíra Nohavici jsme prokládaly jejich populárními písněmi, součástí programu byla také různá zamyšlení, aforismy a básně. Padesátka účastníků s povděkem a u voňavého kafíčka či čaje poslouchala a odměňovala nás nejen milým potleskem, ale také povzbudivými slovy a v závěru květinami.

Přinášet radost a úsměv (nejen) tam, kde je to potřeba, bychom měli umět všichni. Nedílnou součástí je však také umět toto přijímat. My z blanenské knihovny děkujeme vám, kteří naši snahu přijímáte a oceňujete. Na další setkání se těší Jana Trubáková a Iveta Pernicová.

Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce Písmena a noty v Lipůvce

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments