Knihu do boxu

Nechcete se vázat na otevírací dobu knihovny? Chcete být maximálně bezkontaktní? Vyzkoušejte naši novou službu a vyzvedněte si objednané knihy i jiné dokumenty (CD, časopisy, hry), kdykoliv se vám zachce.

Služba je po dobu provozu knihovny v režimu „výdejního okýnka“ zpoplatněna paušální částkou 30 Kč za uložení objednaných knih do boxu. Částka za využití této služby vám bude přičtena na vaše čtenářské konto, a to až do výše 250 Kč. Po dosažení této částky je nutné ji uhradit. Objednáním knih k vyzvednutí z boxu se zavazujete k úhradě nákladů spojených s touto službou, a to i v případě, že si objednané knihy z boxu nevyzvednete.  
Notifikace upozorňující na uložení objednaných knih do boxu vám bude zaslána na mobilní telefonní číslo a e-mail, které jste uvedli při registraci.  Prosíme vás, abyste si zadané kontakty zkontrolovali v osobních údajích ve vašem čtenářském kontě. 
Na vyzvednutí objednaných knih máte cca 48 hodin. Nejzazší termín pro vyzvednutí objednaných knih je v textu e-mailu.

podrobný návod

Využitím této služby vyjadřujete souhlas se zpracováním vašich osobních údajů (jméno, příjmení, mobilní telefonní číslo a e-mail), které budou použity pouze za účelem zaslání notifikace o uložení knih v boxu a budou zpracovány dle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR, nařízení EP a Rady (EU) 2016/679).

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments